Multituin – Voor meer tuinplezier

Over ons

Voor particulier & onderneming

Je kan bij Multituin terecht als particulier en als onderneming. Ons assortiment geïmpregneerd tuinhout is uitgebreid en met steeds een grote voorraad kan het zo afgehaald of geleverd worden. In onze winkel mag je persoonlijk advies verwachten indien nodig, een vlotte bediening en geen lange wachtrijen aan de kassa! Alle tuinartikelen die wij aanbieden zijn te bezichtigen en te beleven in ons outdoor-toonpark.

Voor de kinderen is er achteraan in het bos een grote speeltuin samengesteld uit ons productgamma, zodat alles uitgetest kan worden. De ouders krijgen een woordje uitleg en een overzichtelijke catalogus mee. De speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. In de winterperiode is het mogelijk dat het toonpark minder ingericht is.

 

Speeltuigen

Tuinhuizen

Een tuinhuis kopen is niet hetzelfde als een nieuwe trui kopen en dat beseffen wij ook maar al te goed. Een goed gesprek waarin al uw vragen aan bod komen voeren wij met plezier. We bekijken samen met u uw noden, wat is er belangrijk en wat misschien ook niet? Weten waarover we spreken en buiten gaan met alleen maar antwoorden is belangrijk. We hebben in ons toonpark een tiental tuinhuizen staan in verschillende stijlen. Zo kunnen we uzelf een beeld laten vormen van uw tuinhuis! Van superstrak tot landelijke cottage. We kunnen handige bouwpakketten leveren of u kan het door ons laten monteren! Overdekte parkeerplaatsen voor uw wagen zoals een carport met bergruimte kan u door ons laten plaatsen volledig op maat, of u kan een samengesteld kant-en-klaar bouwpakket laten leveren. Voor de echte ‘doe-het-zelvers’ ligt ons tuinhout klaar in standaard lengtes om zelf iets samen te stellen.

Houten tuinschermen in wel 14 verschillende modellen maken we in eigen atelier met het beste sparrenhout uit Scandinavië. Onder druk geïmpregneerd met Tanalith E, vrij van chroom en arseen. Inox geschroefd en met de grootste zorg gemaakt. Betonnen palen en betonnen platen hebben we steeds in voorraad. Ook de tand-en-groef-planken die enorm populair zijn de laatste jaren kunnen steeds afgehaald worden. Andere afsluitingen zoals kastanje-hekwerk, schapengaas, gevlochten hazelaar-schermen bieden wij ook aan uit voorraad.

Afsluitingen

Ons verhaal

Tijdslijn

^

1989

Hondenhokken

Guy Cauwenberghs start met het in elkaar knutselen van degelijke hondenhokken en levert deze aan huis. De verkoop verliep via ‘De Koopjeskrant’. Van internet was toen nog nauwelijks sprake.

^

1992

Werkhuis

Guy krijgt meer en meer de vraag om ook andere degelijke tuinartikelen te maken. In deze periode verhuist hij met zijn vrouw Kristine en hun zoontje Mattijs (°1991) naar de Rauwelkoven in Geel. Daar is er de mogelijkheid om een werkhuis te huren recht tegenover de woning. In dat werkhuis worden allerlei houten tuinartikelen gemaakt zoals tuinschermen, picknicktafels, speeltoestellen, carports, … aan een ongeziene prijs-kwaliteit verhouding. Alles is te bezichtigen in de tuin achter de woning. Het lijkt wel een grote speeltuin. Steeds meer professionele tuinaannemers rekenen op onze snelle en betrouwbare service als leverancier voor tuinschermen en het bijhorende maatwerk. Speeltoestellen worden ook geleverd via onze groothandel aan tuincentra in de regio.

^

2003

Verdere uitbouw

200 meter verder in het straat komt er een KMO-zone van 1,5 hectare te koop met werkhuizen en kantoren. Op dat moment eigendom van de DEVIS groep. DESERVIS, een onderdeel van deze groep, verhuist naar het moederbedrijf DEVIS
(momenteel gekend onder de naam SPIE) aan de Herentalsesteenweg te Geel-Punt en verkoopt de site aan Guy en Kristine. In de daaropvolgende jaren is het nog harder werken aan de renovatie van de site en uitbouw van de zaak tegelijk. Het aanbod tuinhuizen wordt vergroot door een groter toonpark uit te bouwen. Speeltoestellen en trampolines worden verkocht tot in de verste regionen en het klantenbestand groeit flink aan.

^

2011

Metamorfose

De eenmanszaak ‘Speeltuigen Guy Cauwenberghs’ krijgt een metamorfose. Vanaf heden gaat de zaak verder als ‘Multituin bvba’

^

2013

Online

Mattijs neemt de dagelijkse leiding over van Guy en legt zich extra toe op de uitbouw van het toonpark en winkelbeleving. Het aanbieden van degelijke tuinartikelen aan een goede prijs-kwaliteit verhouding blijft de drijfveer. Het online-verhaal is dan niet meer weg te denken en ook daar wordt veel energie in gestopt.

^

2017

Winkel & onthaal

De witte bureel-container deed 20 jaar dienst als bureau-verkoopruimte. Hoog tijd om in het hoofdgebouw een ruimte te betrekken die wordt ingericht als winkel, onthaal en bureau. Sara Michiels (vriendin Mattijs) doet haar intrede als part-time medewerkster. Zij staat mee in voor de verkoop en verzorgt het grafisch uitdragen van ons merk en zijn producten.

^

2020

Onze belofte

Wij engageren ons om ook de komende jaren onze klanten tevreden te stellen. Samenwerken blijft onze troef!

 

~ When you want to go fast, go alone. When you want to go far, go together! ~