Het Plezantste toonpark van het land

Houten Speeltuigen 

In ons bosrijk toonpark, te midden van de prachtige natuur, ligt een wereld van speelplezier op u te wachten. Wij zijn meer dan trots om ons assortiment aan speeltuigen voor uw tuin en buiten te presenteren, zorgvuldig ontworpen om de ontwikkeling van uw kinderen op een veilige en leuke manier te bevorderen.

Onze troeven

Veilig

Zeer solide

Niet ingraven

Eigen makelij

Voorgemonteerde elementen

Eigen plaatsingsdienst

Grote voorraad

Milieubewust geïmpregneerd hout

Ontdek Onze Unieke Speeltuigen Voor Buiten

Onze speeltuigen zijn perfect voor elke tuin. Ze zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de fysieke ontwikkeling van uw kinderen te ondersteunen. Ze zijn zowel educatief als vermakelijk en brengen kinderen dichter bij de natuur. Bovendien vormen ze een uitnodiging voor kinderen om naar buiten te gaan, de frisse lucht in te ademen en hun avontuurlijke kant te ontdekken.

Met onze 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van speeltuigen voor buiten, hebben we een indrukwekkend assortiment van klimrekken, schommels, glijbanen en zandbakken gecreëerd. Elk van onze producten is ontworpen met de veiligheid van uw kind in gedachten en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Ons team beantwoordt graag al uw vragen omtrent veiligheid.

Buitenspeelplezier Voor Elk Kind Met Onze Tuin Speeltuigen

In ons toonpark hebben de kinderen (en de ouders) de vrijheid om te ontdekken en te spelen op hun eigen tempo. Onze speeltuigen voor de tuin zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos opgaan in de natuurlijke omgeving en tegelijkertijd een aantrekkelijke en speelse ruimte bieden voor kinderen.

Dankzij onze eigen plaatsingsdienst kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe aanwinst correct geïnstalleerd wordt. We zijn bijzonder trots op ons milieubewust geïmpregneerd tuinhout uit Scandinavië, waardoor onze constructies zeer solide zijn en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Houten tuinhuis Cottage L-vorm

Eindeloos Speelplezier Met Onze Speeltuigen Voor Buiten

Door te kiezen voor onze speeltoestellen, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Maar bovenal kiest u voor eindeloos speelplezier voor uw kinderen.

Een avontuurlijke klimpartij, een razendsnelle glijbaanrit of een rustige middag in de zandbak, onze speeltuigen bieden alles wat uw kinderen nodig hebben. Ze worden aangemoedigd om hun fantasie de vrije loop te laten en hun lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat uw kinderen buiten kunnen genieten van speelplezier. Met onze houten speeltoestellen voor buiten moedigen we kinderen aan om hun natuurlijke nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang te omarmen, terwijl ze tegelijkertijd leren en groeien.

Meer Dan Gewoon Speelgoed

Onze speeltuigen zijn meer dan gewoon speelgoed. Ze zijn ontworpen om kinderen aan te moedigen om actief te zijn en hun verbeeldingskracht te gebruiken. Ze zijn het perfecte platform voor het creëren van eindeloze avonturen in de buitenlucht.

Met een uitgebreid assortiment om uit te kiezen, bieden wij de ideale oplossing voor elk gezin, ongeacht de grootte van uw tuin, budget of de leeftijd van uw kinderen.

We begrijpen dat elk kind uniek is en andere behoeften en interesses heeft. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van speeltuigen voor buiten, van traditionele schommels en glijbanen tot meer avontuurlijke klimrekken en zandbakken. Onze constructies zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden te stimuleren om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen, hun verbeeldingskracht te gebruiken en zelfvertrouwen op te bouwen.

Volledig Aanpasbaar En Uiterst Veilig

Daarnaast bieden we ook aanvullende accessoires aan, zoals extra schommels, glijbanen of klimmuren, zodat u uw nieuwe aanwinst naar wens kunt aanpassen en uitbreiden. Deze flexibiliteit betekent dat onze speeltuigen met uw kinderen meegroeien, waardoor ze jarenlang plezier en vermaak bieden.

Bij ons staat de veiligheid van uw kinderen voorop. Onze speeltuigen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, milieuvriendelijk geïmpregneerd hout en zijn zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat ze uiterst veilig zijn voor uw kinderen. Ze zijn zeer solide en zwaar uitgevoerd, hierdoor vereisen de meeste opstellingen geen verankering in de grond.

De Belangrijke Rol Van Buitenspelen En Speeltuigen In De Ontwikkeling Van Kinderen

We begrijpen dat het kiezen van het juiste speeltuig een grote beslissing is. Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste opties voor uw specifieke behoeften.

Het belang van buitenspelen kan niet genoeg worden benadrukt. Door buiten te spelen, leren kinderen de wereld om hen heen te ontdekken, hun zintuigen te gebruiken en hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen. Onze constructies zijn ontworpen om deze leerervaring te ondersteunen, terwijl ze ook zorgen voor uren plezier en vermaak.

Bent u ook op zoek naar decoratie, sierlijk of praktisch? Maak uw tuin ‘af’ met onze buitenmeubelen en decoratie die perfect passen bij uw nieuwe aanwinst!

Houten speeltuig voor buiten met glijbaan

Ontdek De Wereld Van Buiten Speeltoestellen In Ons Toonpark

Bezoek ons bosrijk toonpark vandaag nog en ontdek zelf waarom onze speeltuigen de favoriete keuze zijn van zoveel gezinnen. Ons ervaren team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het kiezen!

Of u nu op zoek bent naar een traditionele schommel, een uitdagend klimrek of een creatieve zandbak, we hebben het perfecte speeltuig voor u.

Het plezantste toonpark van het land

 

Hoe kan je ons bereiken?

Geen prijsaanvragen of richtprijzen per telefoon of email, wij beantwoorden al uw vragen graag in onze winkel zonder afspraak. Bedankt.

Adres

Rauwelkoven 87 E
2440 Geel

BTW BE 0823.895.333

Contacteer ons

GSM 0495/20 20 86
TEL 014/58 20 86
info@multituin.be

Openingsuren

Ma: 9-12u & 13-17u
Di: gesloten
Wo: 9-12u & 13-17u
Do: 9-12u & 13-17u
Vr: 9-12u & 13-17u
Za: 9-15u

Zon -en feestdag:  10-15u

Social media

Facebook