Onderdak voor uw wagen

Carports

Een luchtige staanplaats voor de auto of caravan? De ideale oplossing voor de 2de wagen die meestal buiten staat. Gedaan met sneeuw verwijderen en ijs krabben ’s morgens vroeg.

Alle materialen voor het zélf bouwen van uw carport zijn bij ons verkrijgbaar.

U kan de plaatsing van uw carport natuurlijk ook aan ons toevertrouwen. Onze ervaren plaatsers maken er graag werk van. Om praktische redenen worden offertes pas opgesteld na bespreking op de zaak of tijdens opmeting bij u thuis.

Carport of garage?

Carport

Garage

Prijs

Verschillende kosten vallen weg of zijn goedkoper. Minder bouwmaterialen en minder werkuren resulteren in een lagere eindfactuur. Een garage is duurder dan een carport. Hoeveel duurder, hangt onder meer af van de afwerkingsgraad.

Ruimte

Is compacter en knipt niet in je woonvolume. Los of tegen de woning geplaatst. Neemt meer plaats in. Een inpandige garage snoeit in je vierkante meters woonruimte.

Weersinvloeden

Je auto staat buiten en is dus niet beschermd tegen vriestemperaturen. Wel kan de wind eraan om te drogen. Scoort beter als bescherming tegen de koude. Nadeel bij een natte auto is een vochtige garage.

Opbergruimte

In de eerste plaats een parkeerplaats. Je kan echter ook een opbergruimte creëren die ook op slot kan.

Heeft als voordeel dat het naast een parkeerplaats ook dienst kan doen als berging, wasplaats …

Veiligheid

Kan afgewerkt worden zodat alle wanden dicht zijn met een deur of poort. Alles zit in een afgesloten ruimte. Zeer veilig dus.

Architecturaal

Open constructie die minder licht wegneemt. Gesloten constructie. Let op dat het qua afwerking geen dure vierkante meters worden.

Isolatie

Bevindt zich buiten het bouwvolume, dus niet van tel. Bij een garage in het bouwvolume moet je extra aandacht schenken aan de luchtdichtheid en de isolatie van de garagepoort.

Referenties – versie 2

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Info

Referenties – versie 3

Referenties – versie 4

[modula id="353"]

Referenties – versie 5

Hoe kan je ons bereiken?

Geen prijsaanvragen of richtprijzen per telefoon of email, wij beantwoorden al uw vragen graag in onze winkel zonder afspraak. Bedankt.

Adres

Rauwelkoven 87 E
2440 Geel

BTW BE 0823.895.333

Contacteer ons

GSM 0495/20 20 86
TEL 014/58 20 86
info@multituin.be

Openingsuren

Ma: 9-12u & 13-17u
Di: gesloten
Wo: 9-12u & 13-17u
Do: 9-12u & 13-17u
Vr: 9-12u & 13-17u
Za: 9-15u

Zon -en feestdag:  10-15u

Social media

Facebook